Kρεατοσπεσιαλιτέ, και όχι μόνο, με ιστορία βρίσκουν τη θέση τους στα “Λαλάγγια”, το αυθεντικό μανιάτικο μεζεδοπωλείο στο Χαλάνδρι. Χρησιμοποιώντας τις πρώτες ύλες της ιδιαίτερης πατρίδας του, ο Γυθειώτης Άγγελος Κολοκοτρώνης φέρνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τα πιο γευστικά πιάτα της μανιάτικης κουζίνας. Ο καγιανάς με σύγκλινο, οι τσουχτές με καβουρδισμένη μυζήθρα και τηγανητό αβγό εναλλάσσονται με τα παραδοσιακά λουκάνικα με πορτοκάλι και την εμβληματική γουρουνοπούλα, σκορπώντας μυρωδιές και γνήσιο ταμπεραμέντο. Η τεράστια εμπειρία τους στη σχάρα αποτελεί σίγουρα το δυνατό τους χαρτί, οπότε μη φύγετε χωρίς να δοκιμάσετε τα ζουμερά μπιφτέκια ή τα μπριζολάκια.
Tip: Η ελληνική κρεατολαγνική εμπειρία θα συμπληρωθεί ιδανικά από την ιδιαίτερη συγκλινόπιτα, με χωριάτικο χειροποίητο φύλλο, σύγκλινο, ντομάτα και τυρί.