Διαγωνισμός με δώρο 3ήμερο ταξίδι στη Μάνη

To αυθεντικό Μανιάτικο μεζεδοπωλείο “Τα Λαλάγγια” αλλά και ο ιδιοκτήτης του Άγγελος Κολοκοτρώνης, θέλοντας να σας ευχαριστήσουν για τη μεγάλη αγάπη που δείχνετε τα τελευταία χρόνια στα Λαλάγγια -κάνοντας τα ένα από τα δημοφιλέστερα στέκια του Χαλανδρίου – ανταποδίδουν με ένα μεγάλο διαγωνισμό! Κληρώνουμε  για τους πελάτες μας σε συνεργασία με το φημισμένο Arapakis Historic Castle, 1 τριήμερο ταξίδι στη Μάνη για 2 άτομα, με σκοπό να γνωρίσουν -πέρα από τις λαχταριστές γεύσεις που τους έχουμε ήδη συστήσει όλα αυτά τα χρόνια – την ομορφιά και τη γαλήνη του τόπου μας!

To Αrapakis Historic Castle βρίσκεται σε κομβικό σημείο 4χλμ μετά την Αρεόπολη και 5χλμ από τα Σπήλαια Διρού. Πρόκειται για ένα οχυρό διατηρητέο συγκρότημα στη Χαριά Πύργου Διρού, που μετά την πρόσφατη αναστήλωσή του μετατράπηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο επιπλωμένων διαμερισμάτων. Ο 16μ. ύψους τετραώροφος πύργος, ο μύλος, το λιοτριβιό, οι καμάρες και τα σπίτια όπου γεννήθηκε και έζησε ο θαλασσοπόρος Αραπάκης o oποίος ανακάλυψε τα Σπήλαια του Διρού, είναι έτοιμα να σας φιλοξενήσουν. Όλα τα διαμερίσματα είναι ευρύχωρα, επιπλωμένα με ακριβό γούστο και φυσικά πλήρως εξοπλισμένα.

Ο διαγωνισμός θα είναι ενεργός από την Πέμπτη 15/12/2016 μέχρι και την Τρίτη 31/01/2017.

Για να λάβεις μέρος το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μας επισκεφτείς για να απολαύσεις τις αγαπημένες σου γεύσεις και οι σερβιτόροι μας θα σου δώσουν την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Αυτές τις γιορτές αφήστε την αγάπη να καθορίσει τις επιλογές σας!

TOP