ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Γουρουνοπούλα Καλαμάτας

“Τα Λαλάγγια” επιμένουν πελοποννήσια και ελληνικά! Εδώ θα βρεις καθημερινά την πιο απολαυστική, τραγανή & πεντανόστιμη γουρουνοπούλα !

Κάθε χρόνο αναζητάμε συνταγές από τα συρτάρια των γιαγιάδων, προσπαθώντας να φέρουμε στο φως ξεχασμένες συνταγές για να τις μάθουμε εμείς οι νεώτεροι και τα παιδιά μας” . Εάν είσαι λάτρης της παραδοσιακής γουρουνοπούλας Καλαμάτας, τότε σε προ(σ)καλούμε να δοκιμάσεις τη γουρουνοπούλα μας!

Όχι δεν είναι το μονοπώλιο που κάνει τη διαφορά, μιας και δεν υπάρχει άλλο μαγαζί στα Βόρεια Προάστια που να σερβίρει καθημερινά γουρουνοπούλα.

Είναι απλά η γεύση της γουρουνοπούλας μας, που όμοια της δεν έχεις δοκιμάσει ούτε στην Καλαμάτα!

H γουρουνοπούλα είναι ένα κρέας που απαιτεί ώρες ψησίματος και μία συγκεκριμένη μεταχείριση και έτσι δεν είναι εύκολο να τη συναντήσεις σε κάποιο μεζεδοπωλείο ή εστιατόριο. Κι αν τη συναντήσεις, σίγουρα δεν θα έχει τη γεύση που της δίνουν “Τα Λαλάγγια” . Εδώ η γουρουνοπούλα αργοψήνεται χωρίς περιττές σάλτσες και καρυκεύματα και το μυστικό της επιτυχίας της κρύβεται μονάχα στην αυστηρή επιλογή κρέατος. Γι’ αυτό ακριβώς δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως σχεδόν όλοι οι Μανιάτες και οι Καλαματιανοί που επισκέπτονται το μεζεδοπωλείο μας, δηλώνουν στον κ. Άγγελο ότι είναι η καλύτερη γουρουνοπούλα που έχουν δοκιμάσει!

Μια δοκιμή θα σε πείσει!

Γουρουνοπούλα Καλαμάτας με το κιλό στο κατάστημά μας & σε πακέτο! 

Τα Λαλάγγια - Μανιάτικο Μεζεδοπωλείο

Σοφοκλή Βενιζέλου & Καραολή Δημητρίου 27

Χαλάνδρι, 210 6828093

Tρίτη - Σάββατο: 12:00 έως αργά το βράδυ και Κυριακή 12:00 -18:00 

TOP